Ο ιατρός

Ο Δρ. Σαρναζίδης Α. Λάζαρος είναι ειδικός ορθοδοντικός για παιδιά και ενήλικες.
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή το 1985 και έπειτα από 2 χρόνια μετεκπαίδευσης απέκτησε τον τίτλο του Ορθοδοντικού.
Δραστηριοποιείται στο χώρο της ορθοδοντικής από το 1988 όταν και λειτούργησε το πρώτο του  ιατρείο.
Η εμπειρία 26 χρόνων εργασίας στο χώρο αυτό, του έχει διδάξει δύο πράγματα όσον αφορά την ορθοδοντική θεραπεία και την επιτυχή έκβασή της:
  • Πρώτον, ότι προϋποθέτει έναν ειδικό ορθοδοντικό με βαθειά γνώση, μεγάλη εμπειρία και ικανότητα τόσο σε διαγνωστικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο. Μόνον έτσι είναι δυνατή η αναγνώριση της πραγματικής φύσης του ορθοδοντικού προβλήματος και η εφαρμογή των κατάλληλων μηχανισμών για ένα σωστό και μόνιμο αποτέλεσμα.
  • Δεύτερον, ότι προϋποθέτει και ένα συνεπή ασθενή που ακολουθεί τις οδηγίες του ορθοδοντικού του, τηρεί τα ραντεβού του και φροντίζει τη στοματική του υγιεινή (πλύσιμο δοντιών μετά από κάθε γεύμα). 
'Οταν αυτές οι δύο προϋποθέσεις εκπληρώνονται, τότε μόνο επιτυγχάνεται το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

'Οσον αφορά την πρώτη προϋπόθεση, η ενασχόληση με την ορθοδοντική απαιτεί τη διαρκή ενημέρωση του ορθοδοντικού πάνω στις εξελίξεις και την πρόοδο της ειδικότητας, κυρίως μέσω της συμμετοχής του σε επιμορφωτικά Σεμινάρια και Συνέδρια.